Even voorstellen

Bij All Classes for Beauty kunt u terecht voor erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals Pedicure, Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.

Daarnaast biedt All Classes for Beauty een aantal cursussen en workshops om uw kennis te verbreden en u te specialiseren.

Onze gemotiveerde, enthousiaste docenten hebben ruime ervaring en staan dan ook garant voor een zeer hoog slagingspercentage.

Onze school is ingericht met de modernste apparatuur volgens de laatste normen waarbij een warme en huiselijke uitstraling niet is vergeten zodat u zich tijdens de opleiding thuis zult voelen.

Naast opleidingen biedt All Classes for Beauty een zeer uitgebreide groothandel waar u tijdens maar ook na uw opleiding terecht kunt voor uw producten. Heeft u vragen en/of advies over de inrichting van uw salon… ook daar zullen wij u graag behulpzaam bij zijn.

Nieuwsgiering geworden? Kijk dan onder opleidingen welke u het meest aanspreekt.

Uiteraard is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Bel ons gerust op om een afspraak te maken.