Stalena Diabetes Nageltang recht, groot met ergonomische handgreep D-19

Deze tangen zijn volledig gemaakt uit hoogwaardig inox (graad 30×13) dat ook wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten.

Speciale (vacuum) warmtebehandeling zorgt voor staal van een zeer hoge hardheid. De snijvlakken zijn handmatig en superieur geslepen met behulp van een diamant slijpwiel zodat deze tangen voor een lange tijd (3 – 4 jaar) hun scherpte zullen bewaren. Tussentijds slijpen wordt hierdoor overbodig.

Vanwege hun hoogste kwaliteit en de mogelijkheid om meermaals te slijpen, bieden deze professionele tangen een ideale oplossing voor ervaren en beginnende manicure- en pedicurespecialisten maar eveneens voor persoonlijk gebruik.

In tegenstelling tot de tangen uit de KM-serie, zijn de tangen uit de K- en KL-serie voorzien van snijvlakken die tot 5 mm uitsteken.

Om ideale snij-eigenschappen te bereiken zijn de lichtjes naar binnen gebogen snijvlakken aan de binnenkant gepolijst. Dit resulteert in een perfecte snijkwaliteit bij het knippen van huid en nagels zonder trekken, scheuren of kleven. Vanwege deze eigenschappen i.e. tot 5 mm uitstekende snijvlakken en de gepolijste binnenkant ervan, kunnen deze tangen veelvuldig geslepen worden zonder verlies aan snij-eigenschappen.

Het scharnier zorgt voor een zachte en soepele werking. De meeste tangen zijn voorzien van twee metalen veren die de handgreep naar zijn oorspronkelijke stand terugbrengt.

Bij de K en KL-series zijn de tangen voorzien van een ergonomische handgreep dat zorgt voor extra gebruiksgemak.

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Deze tang is afgerond waardoor de nagels van diabetespatiënten veilig geknipt kunnen worden.

Uit het volledige assortiment tangen is dit model de grootste en sterkste nageltang. Door de sterke en krachtige snijvlakken kunnen nagels van iedere dikte probleemloos en veilig geknipt worden.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stalena Diabetes Nageltang recht, groot met ergonomische handgreep D-19” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.