In deze workshop leer je wat je moet doen als je klanten een ongeval krijgen in of bij jouw praktijk.
Zowel een deel van de totale EHBO, als de reanimatie en de AED, verzorgd door een gecertificeerde NRR instructeur, komen aan bod.

EHBO is hulp die door leken geboden kan worden in afwachting van meer gespecialiseerde medische hulp. Het is schrikbarend slecht gesteld met de EHBO kennis van Nederlanders. Uit gegevens van het Rode Kruis is gebleken dat twee van de drie Nederlanders niet weet hoe te handelen bij ongelukken.
Een op de vijf Nederlands krijgt jaarlijks een ongeluk waarbij medische hulp noodzakelijk is. In en om het huis gebeuren nog steeds de meeste ongelukken, maar ook op de werkplek zit een ongeluk in een klein hoekje.
Tevens worden er elke week 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Slechts 5 tot 10 procent van de slachtoffers overleeft. Door onmiddellijke reanimatie en het gebruik van AED (Automatische Externe Defibrillator) kan dit percentage 50 tot 70 procent verhoogd worden.
Voor iedereen is het aan te raden om iets van EHBO af te weten, maar zeker als je een eigen praktijk hebt, is het belangrijk om klanten te kunnen helpen.
Je krijgt tijdens deze workshop theoretische en praktische kennis mee waardoor je zowel bij kleine ongevallen, maar ook in levensbedreigende situaties op een verstandige manier actie kunt ondernemen. Tijdens EHBO-les leer je wat je moet doen, maar vooral ook wat je moet laten als er ongelukken gebeuren.

Programma:

  • Basisregels bij EHBO
  • Wat te doen bij een bloeding
  • Wat te doen bij flauwte en shock
  • Wat te doen bij brandwonden
  • Wat te doen bij botbreuken en wervelletsel
  • Wat te doen bij kneuzing, verstuiking en ontwrichting
  • Vervoer van slachtoffers
  • Reanimatie en gebruik van AED.

Deze workshop is een mooi moment om te zorgen dat je in staat bent om je klanten zelfverzekerd te helpen.

Certificaat
Je ontvangt na afloop een certificaat.
Deze training is geaccrediteerd met 6 punten in domein professionaliteit.

€ 225  inclusief certificaat

Donderdag 30 januari
Donderdag 6 februari

Na afloop ontvangt u een certificaat

Inschrijfformulier – EHBO

Gegevens Cursist

Gegevens voor Cursus

Producten

0,00 €